keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Nobody on the road, Nobody on the beach


Heissan ihmiset (ja te muutkin)! Kesäkuu on alkanut! Olen oleskellut nyt täällä maaseudun puolella pääsykokeideni jälkeen. Kaikkialla on ihanan vihreää ja ainoa huono puoli on se, että on niin kylmä! Toivottavasti kohta ilmat taas vähän lämpenisi.

Mitään kovin jännittävää en ole puuhaillut (ylläripylläri). Valvon yöt ja nukun päivään, koska voin. Eikä huvita ainakaan vielä ryhdistäytyä sen suhteen. Sitten suoritan jokapäiväisen mökkireissun koirien kera, jonka jälkeen istahdan joko koneen tai xboxin ääreen. Elo on mukavaa.

Tässä rupeaa vaan pikkuhiljaa mökkihöperöitymään ihan urakalla, joten luultavasti palailen taas Helsinkiin, kun sopiva väli tulee. Pitää ottaa kaikki ilo irti tuosta autostakin, kun se nyt vielä minulla on.


 Tässä tämänpäivän heräteostokseni kaupasta. Coca-Colaa vanhasta kunnon lasipullosta, sekä ELLE, koska 3,95. Ei vaan halusin jonkun lehden pitkästä aikaa. (Taisin juuri juoda tuon kokiksen loppuun tätä kirjotellessani.)

-NEPI

6 kommenttia:

MrTealTwo kirjoitti...

Haha, hienoi kuvvii. Se on jännä, et jäin ABCl täs lähipäivinä tuijottaa tota samaista Elleä, ku jonotin limpparipulloani kassalle :''D Onks toi sen suussa oleva juttu jääpala vai mikä -.o ?

Joosua kirjoitti...

Mihin jäbäl oli pääsykokeet?

Nepi kirjoitti...

MrTealTwo: Hmm mäkään en oo ihan varma mikä se on. Veikkaan sitä jääpalaa.

Joooosua: Metropoliaan Graafiseen! Ei menny kovin hyvin tosin ne.

Anniina kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia!!! (:

Voisit kyllä joo jossain vaiheessa kaupungistua koska haluisin jonkun mun kanssa kiertelemään kesäisen helsingin katuja ;D

Nepi kirjoitti...

AnsQ: Voisin joo : D ja haluan viipottamaan pitkin Helsingin katuja!!

Karla kirjoitti...

Mä oon messis Helsingin kiertelyssä!! ;__;