torstai 25. heinäkuuta 2013

Rock, runo & rakkaus

Hola!

Kyllä mäkin nyt kerron tänne kuulumisia kun ihana Karla jaksoi taas alkaa (mahdollisesti pienen painostuksen ansiosta) kirjottamaan tänne! 

Mulla on siis kesäloma menossa ja tän viikon riekun sukuloimassa Satakunnassa, Rauman seudulla. Se on ihan kiva välillä tulla pääkaupunkiseudulta tänne "maalle" vähän virkistäytymään. Ja nyt kun täällä on pitsiviikkokin niin on sentään tässäkin kaupungissa edes jotain elämää :D


Eilen keskiviikkona oltiin vanhempien ja siskon kanssa Rock, Runo & Rakkaus festareilla Vanhassa Raumassa Top Cheff- voittaja Teemu Laurellin Goto ravintolassa. Siellä oli esiintymässä mm. Laura Alajääski sekä Elokuu.
 
 

Tapahtuma alkoi klo 18 ja mentiin sinne hyvissä ajoin ja saatiinkin mukavasti istumapaikat sisäpihalta niin ei tarvinnut sisällä kököttää. Tarjolla oli ravintolan omistajan kokoama buffet pöytä johon kuului salaattia jossa marinoituja porkkanoita, kukkakaali-granaattiomena -salaatti, lohi-chevitse fetan kera, kanankoipia, couscousia, taboullehia, lampaan paahtopaistia, tsatsikia, hummusta sekä pitaleipää. Oli tos hyvää ruokaa ja pakko se oli pari lautasellista hakea vaikka sen jälkeen olikin aika ähky olo. 
 

Tapahtumassa oli muutama kirjailia kertomassa teoksistaan sekä esiintymässä TJ Saarinen, Markku Pekonen, The Voice of Finlandistakin tuttu Laura Alajääski sekä illan lopuksi aina yhtä svengaavaa Elokuu. Varsin mukava ilta oli siis :)

 

-Ansku

Ei kommentteja: