maanantai 27. helmikuuta 2012

Roll camera

Moroo! On ollu niin kiirus viime viikko että eipä oo oikein kerinny hiihtolomaa viettää! Tai, no, ehkä se vaan tuntuu siltä, olin mä alkuloman vaan himassa.. Mut onneks tuli käytyä Känniinan kanssa Onnelassa ja vietettyä Marin synttäreitä lauantaina, molemmat ihan iltojen parhaimmistoa sitte miesmuistiin! <3 :-)


Mutta niihin kiireisiin! Ollaan oltu ahkerasti kuvaamassa tässä viime päivinä.. Perjantaina oltiin joku kuus tuntia jäisessä helsingissä heti aamutuimaan, eilen vandaalla ja tänään vielä stadissa.. Ja huomenna jatkuu, jee! Mutta en valita, jos tuolla koulussa jotain kivaa tehhää nii ne on nää kuvausprokkikset!



Tässäpä vähän fotoja viime päivistä, enpä muuten viittikään hirveesti laittaa kuvia kun en ole lupia kysellyt.. Ja tosiaan kuvataan videota, mä otan stillkuvat nii mult löytyy onneks kuvamatskuu :D



äiti ei suosittele... muistakaa välipala!



(Mutta saa ny nähä mitä tästäkin (omasta!!) postauksesta tulee, antakaa armoa ja muistelkaa sitä että teen tätä hyvin piiiitkästä aikaa :D)


4 kommenttia:

Karla kirjoitti...

Ihanaa ku voi täältä stalkkailla muiden tekemisiä! :D Ja jösses toi vika kuva o magee!

sofia kirjoitti...

Niimpä! Ei täälä kyl varmaan tuu ruuhkaa olemaan näiden postauksien kanssa.. Hihii kiitos, toi on mummilla otettu kuva :D

Anniina kirjoitti...

Soffaaan tervetuloa taas tähän blogien kirjottamisen ihmeelliseen maailmaan ;)
Haha mitäs hyvää siinä meijän onnela illassa muka oli? :'D

sofia kirjoitti...

hahha tänks :D n0o oliha se hauska ilta!! mulla ainaski :D paitsi ne homot djt vitutti mutta muuten :)