tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sewer Speedway

Hei!

Piti hetken pohtia kumpaan blogiin kirjoitan tän merkinnän, mutta päätin, että tätä on kivempi pitää elossa. JA täällähän on aivan liian vähän mun pärstääni, joten siihen tulee nyt muutos!

Tänään näytin näin kauniilta. Tykkään erityisesti tosta mun juurikasvusta. Liukuvärjäyshän on muotia eiks jeh?

Tämän näköisenä juoksin joskus ihmisten ilmoilla, kun miittailin pikkubroidiani. Eli kädettömänä alienina?
 Okei. Nyt kun olette taas palauttaneet mieliinne miltä näytän, niin pääsen itse aiheeseen! En nimittäin jaksanu mennä kouluun tänään (fail), joten päätin taas huvikseni kiertää vähän kaupungilla. Kävelin Onlyyn ja näin tämän:


Mun ei varmaan hirveesti tarvii selitellä miks melkein juoksin kassalle ton kanssa ja vaadin myyjää ottamaan vähäiset euroni. Coca-Cola + lörttö = täydellisyyttä.

Siellä liikkeessä kuvailtiin muuten samaa aikaa jotain ohjelmaa. Toivon vaan, että mut satutaan leikkaamaan pois siitä mikäikinäseohjelmatuleeolemaankaan. Haahuilin siellä taustalla eka tajuamatta mitään, että siinä joku kälättää kameralle ja mikkiä tungetaan siihen mun viereen.

PS. En muuten löytäny Karlos mistään mitään Star Wars paituleita mistä mainitsit viikonloppuna ;__; Onko niitä olemassa jossain??

-NEPI

4 kommenttia:

MrTealTwo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Joosua kirjoitti...

voi että noita sun hiuksia! Diggailen kybällä!

Karla kirjoitti...

Jumalautaishöööön mäkään en oo läytäny niit paitoja!! Äänestän että tilataan ne nettikaupasta. Ihan vaan koska pakkosaada.com!

Nepi kirjoitti...

MrTealTwo: Joo kunhan kaikki vaan bongaa mut sieltä ja näkee kuinka luontevasti pyörähtelen kameran edessä ni eiköhän vienti ala tv-maailman puolelle

Joooosuaaaa: Huhuhihi... Diggailen jopa itsekin välillä. Kiitos.

Don Karlosss: TILATAAAN PRKL!