tiistai 27. maaliskuuta 2012

Typerä nainen, ei siitä kauppakorkeasta mitään hyödy

Otsikosta johtuen oon viettänyt viime päiväni uusintoihin lukemisen lomassa lähinnä paukuttamalla itkupotkuraivareiden sävyttämiä työhakemuksia Mäkkäriin ja muihin mukaviin menomestoihin, joissa joudun todennäköisesti viettämään pääosan ensi kesääni. Vannoin viime vuonna etten astu enää jalallanikaan lähelle purilaisravintoloiden rasvanlemuisia takahuoneita, ja näin ollen hankin ittelleni kauppatieteellisen koulutuksen, jonka siivittämänä pääsen siistiin sisätyöhön loikoilemaan ja pyörittelemään papereita muutaman orjan alaisen avustamana. Toimistotyöhakemuksiini vastanneiden nollasaldo sai mut kuitenkin epäilemään että ilmeisesti homma ei toimikaan ihan niin mutkattomasti kuin ajattelin. Oon tästä tosi pettynyt.

Muihin uutisiin: oon päättänyt huolimatta ikkunani takana kolmatta päivää riehuvasta lumimyrskystä että kevät on tulossa, ja että siihen on varustauduttava kerrankin ajoissa -tällä kertaa kuolaamalla bikertakkeja. Tää kyltymätön obsessioni alkoi tältä sivustolta ja ei jumaliste joku noista lumoavista luomuksista on saatava. Näytän joka tapauksessa nykyään joko wannabe -heroin chiciltä tai sit paatuneelta gootilta, ni ei voi mennä kovin paljoa pahemmaksi tyylimogaksi jos heittää sekaan hyppysellisen helvetinenkeliä!





 Mutta jepajee, loppuun koomaista pärstäkuvaa joka todistaa rakkaan siskoni toteamaa, tosi imartelevaa kuvausta musta: "Sulla on muute natural duckface, siisku sun huulet näyttää luonnostaan siltä et oot vajaa vaikket tekis mitään!". Ah sisarusrakkaus, mitenköhän kostaisin....

-Karlos, man with weird lips

3 kommenttia:

Nepi kirjoitti...

Mäki haluisin sellase erimallisen nahkatakin ku toi mikä mulla on. ;_; Tosin sitä ennen vois olla iha jepa saada duunii joo... Kutsuukoha mäkki muaki taas.

Karla kirjoitti...

Mennääx samaan jeee

Nepi kirjoitti...

Haha se ois hienoo